Aplikacioni për Ponësim

Shkarkoni Aplikacionin për punësim pdf

Ky është hapi I parë I aplikimit për punë në Loging Electronics.

Informatat shtesë për hapat pauses do ti gjeni këtu.

Plotësoj të gjitha informatat e kërkuara dhe kliko Dërgo.

Informacioni I shënjuar me* është I kërkuar.

Nëse aplikacioni është futur me sukses në sistemin tonë ju do të pranoni një e-mail në e-mail adresen që keni shënuar në aplikacion dhe do të drejtoheni në seksionin e faqes ku mund të listoni dokumentet e nevojshme për të kompletuar aplikacionin tuaj për punë.

Nëse nuk pranoni një e-mail, na kontaktoni në pune@loging-ks.com!
 

Të dhënat kryesore

Emri *
Adresës *
Telefoni
Data e lindjes *
Mbiemri *
Qyteti *
Mobil *
e-mail *
Duhanpirës?
Jeni përdorues I drogave?
Bashkangjit foton tuaj: *
Bashkangjitni CV tuaj dhe dokumentet tjera:

Shkollimi

Niveli I shkollimit: *

Emri I shkollës/universitetit për shkollimin e fundit: *

Moduli: *
A jeni aktualisht student?

Nëse jeni student tregoni në cilin fakultet, vitin e regjistrimit dhe vitin e tanishëm të fakultetit:

Përovja në punë

A keni përvojë në punë?

Nëse keni përvojë pune tregoni kompaninë kur keni punuar aty, pozita dhe detyrat tuaja:

Aftësitë dhe çertifikimet

Cilat janë aftësitë tuaja në lidhje me pozitën e punës: *

Specifiko trajnimet shtesë që keni ndjekur gjithashtu çertifikatat dhe diplomat nëse keni ndonjë?

Cilat nga mjetet komjuterike njihni dhe përdorni? *

Njihni gjuhën Angleze?Nëse njihni gjuhe të tjera, Shenoni këtu:

Rekomandimet

Nëse keni rekomandime nga puna e mëparshme, ju lutem shkruani informatat për kontakt:

Interesimi juaj

Për cilin vend të lirë të punës ju jeni të interesuar? *

A jeni të interesuar në pozita tjera për punë?

Në cilin department do të donit të punoni? *

Pajtoheni për punë të përkohshme?

 

Kur mund të filloni punën *

Shënoni pagën e pritur (në EUR): *

A jeni momentalish të punësuar?

A keni patent shofer?

A jeni vozites aktiv?

 

Hobitë:

Shënim:

Si keni kuptuar për këtë vend pune?Duke kompletuar këtë aplikacion unë vertetoj që kam interesim për të punuar në Loging Electronics dhe se të gjitha informatat e dërguara janë të vërteta dhe sakta. Gjithashtu lejoj nëse është e nevojshme që Loging Electronics  të kontaktoj personat të listuar si reference, institucionet ku kam kompletuar shkollimin dhe punëdhënsitë paraprak të listuar në aplikacion apo dokumentet e bashkangjitura për të kuptuar më shumë për karakterin tim, njohuritë, aftësitë dhe përvojat.

Unë gjithashtu pajtohem se nëse përzgjidhem të punoj në Loging Electronics, çdo deklarim I pasakt, apo dokument i parezantuar  apo shmangja me qëllim e fakteve të dërguara në Loging Electronics do të pasoj shkarkimin.

Diskrecion: Nëse momentalisht punoni diku dhe kërkoni diskrecion maksimal, ju lutem shënoni atë.

Fushat e shënjuar me (*) janë të kërkuara!
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.