Mbajtës për LCD, TV, Proj.

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 5
TVS-LCD-ADAP2
Informata të shpejta
(0)

LCD adapter universal për VESA 100 mbajtëse

298 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
OMN-PLAY25X
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës për TV 19 - 37", 11.41kg.

15.094 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
TVWM5630BK
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës  për TV deri me 60" ose max 20kg.

11.398 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD09
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës  për TV me levizje te plote per 14"-24"

1.725 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-LCD10
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës  për 3 ekrane me levizje te plote, per 14"-24"

4.777 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
OMN-SCM125
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës  për TV deri me 65" dhe max 56.7kg.

16.327 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
OMN-OS80FM
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV 32"-50" 27,2kg.

8.625 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD04
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës levizes muri për TV deri 65" ose max.50kg.

17.251 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD05
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 80" ose max. 70kg.

9.550 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD06
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 80" ose max. 50kg.

9.488 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD01
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 60"(152)cm ose max. 40kg.

11.500 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
OMN-OS120FM
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV 42"-70" 54.4kg.

14.478 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD02
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 90"(228)cm ose max. 70kg.

10.166 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-LCD08
Informata të shpejta
(0)

Mbajtës muri për TV deri 70" ose max 35kg.

7.990 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
TVS-MOT10C
Informata të shpejta
(1)

Mbajtës për flat ekrane qe kontrollohet nga distanca i vendusour ne mur për deri në 27" ose max. 40kg

6.777 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.