Sistemi i Zhvilluar

ME-EASY PIC7
Print this pageseparatorSmaller textspacertextp
 
MIKROELEKTRONIKA
MFR Part No: MIKROE-798
Sistemi i Zhvilluar per PIC, PIC18F45K22, 370+ PIC MCU's
7.963 den
(me TVSH): 379,19 den
Qnt. Shportë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w

EasyPICv7 është gjeneratë e shtatë të PIC sistemit të zhvilluar dhe më të njohur.

Ai është i ndërtuar mbi bazën e diturisë në vitet e mëparshme, por gjithashtu është në  “state-of-the-art” dizajn dhe kualitet. Është i favorshëm te fillestarët dhe profesionalistët, por gjithashtu përdoret edhe në mijëra qendra për edukim dhe zhvillim. Pllaka vjen në kompletin me mikrokontrolluesin PIC18F45K22.

Gjë më e rëndësishme tek EasyPICv7 është koneksioni i tij të mirë. Falë të katër konektorëve të ndryshëm për çdo port, mund të lidhet me çdo lloj të të dhënave, senzorëve dhe qarqeve elektronike më lehtë nga më parë. Programatori i fuqishëm i integruar “mikroProg” dhe “In-Circuit debugger” mund të programojnë dhe të gjejnë gabime mbi 250 mikrokontrollues. Me siguri do t’ju duhet, pavarësisht a jeni fillestar ose profesionalist!

EasyPICv7 është një prej pllakave zhvillimore që i mbështet të dytë llojet e mikrokontrolluesve - 3.3V dhe 5V. Kjo opcion e zmadhon numrin e mikrokontrolluesve të mbështetur. Kjo është e njëjtë si të keni dy pllaka në vend të njërën!
Janë të ndërtuar edhe mikroBUS konektorë. Është mjaft, vetëm ta lidhni mikroBUS pllakën tuaj, dhe sistemi do të jetë i përgatitur për punë. Këtu janë të mbledhur të gjithë pine të dobishme që janë të nevojshme gjatë zhvillimit dhe janë të vendosur në një standard “pinout” që do t’ju mundëson kënaqësi gjatë përdorimit.

 

Architecture
PIC
Processor
PIC18F45K22
Furnizimi i rrymës
5V
3.3V
Kategoria
Development Boards
Paisje shtesë

Produktet e ngjajshme
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.