Gjeneratorë me funkison

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 1
INSTEK AFG-2225
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2225
Gjenerator i funksionit për një burim të sinjalit të saktë që mbulon prodhimin e Sine, Square (Pulse), Ramp (Triangle), zhurmes dhe formave val...
31.043 den
Më shumë
Në stok
w
INSTEK GFG-8219A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GFG-8219A

Gjenerator i funksionit analog me matje te frekuences

23.337 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GFG-8255A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GFG-8255A

Gjenerator i funksionit analog me matje te frekuences.

31.770 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GFG-8216A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GFG-8216A

Gjenerator i funksionit analog me frekuence

18.320 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GFG-3015
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GFG-3015

Gjenerator i funksionit analog i programuar me RS232 interface.

54.670 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK AFG-2125
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2125

Gjenerator i funksionit arbitrar per precizitet te burimit te sinjalit , Sinusuide,Katrore(puls), Trekendore, Zhurme dhe arbitrar te formave te valeve.

28.935 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK SGF-1003
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: SFG-1003

Gjenerator i funksionit DDS deri ne 3MHz

13.086 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK SFG-1013
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: INSTEK SFG-1013

Gjenerator i funksionit DDS me matje te tensionit.

14.613 den
Më shumë
Në stok
w
SIG.SDG 1050
Informata të shpejta
(0)

Gjenerator i funksionit me funksione standarte dhe me sinjal stabil dhe rezulucion te larte. Frekuenca dalese deri 50Mhz.

34.969 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG.SDG 1025
Informata të shpejta
(0)

Gjeneratorë i funksionit me funksione standarte dhe me sinjal stabil dhe rezulucion te larte. Frekuence dalese deri 25Mhz.

26.681 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK AFG-2005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: AFG-2005

Gjeneratorë i funksionit per mbulim te sakte te burimit te sinjalit Sine, Square(Pulse), Ramp, Noise dhe Arbitrary.

16.721 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.