Lajmet & Ngjarjet

Aktivitetet finale projekt – “Teknologjia me ju”

27.11.2018

Aktivitetet finale nga ngjarja e organizuar nga Loging Electronics – “Teknologjia me ju”

Puntoria e 14te e FLUKE

21.11.2018

Puntoria e 14te e FLUKE

Implementimi i suksesshem i seminarit profesional –Kalibrimi dhe mirembajtja e Instrumentimit te procesit ne proceset Industriale, Kerkese ose Nevoje?

15.11.2018

Implementimi i suksesshem i seminarit profesional –Kalibrimi dhe mirembajtja e Instrumentimit te procesit ne proceset Industriale, Kerkese ose Nevoje?

Vazhdimesia e akcioneve të Loging - "Teknologjia me ju"

25.10.2018

Vazhdimesia e akcioneve të Loging - "Teknologjia me ju"

Mundesi falas per te zgjeruar njohurite per instrumentet e fundit nga FLUKE(Maqedoni, 5-9 Nentor, 2018)

24.10.2018

Mundesi falas per te zgjeruar njohurite per instrumentet e fundit nga FLUKE(Maqedoni, 5-9 Nentor, 2018)

Lajmet e fundit
27.11.2018
Aktivitetet finale projekt – “Teknologjia me ju”

Aktivitetet finale nga ngjarja e organizuar nga Loging Electronics – ...

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.