Skip Navigation Links.

Nxemëse

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 2
HM-0023/2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL150CGY
HOME-Heater Pers.Blanket 200x180
4.313 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HM-0005
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEFW110CGY
Batanije per Kembe, Kujdesi Ndaj Vetes, 31 x 25 x 27 cm
2.340 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HM-0021/1
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEHP110CGY
Nxemes per Stomak dhe Shpinde, Kujdesi Ndaj Vetes, 42 x 32 cm
1.250 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0020/2
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL110CWT2
Nxemes, Kujdesi Ndaj Vetes, 140 x 160 cm
2.750 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0021/3
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEHP112CGY
Nxemes per Stomak dhe Shpinde, Kujdesi Ndaj Vetes, 69 x 28 cm
2.095 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
HM-0019
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: PEBL110CWT1
Nxemes, Kujdesi Ndaj Vetes, 80 x 160 cm
1.840 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HMH001/B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO40FBK

Aksesor shtepiak - Nxemse, me termostat te ndryshueshem, e zeze, 1200/2000W.

3.150 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HMH003/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPL20FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e bardhe, 1000/2000W.

5.791 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HMH005/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPN10FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, e bardhe, 400W.

1.232 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HMH002/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO50FWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e bardhe, 750/1250/2000W.

3.388 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HM004/W
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTFA13CWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, e bardhe, 1000/2000W.

1.100 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HMH003/B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTPL20FBK

Aksesor shtepiak - Nxemese, me telekomande, e zeze, 1000/2000W.

6.990 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w
NE-HM005/GY
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTFA11CWT

Aksesor shtepiak - Nxemese, e bardhe, 750/1500W.

1.786 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
HM-0022
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: HTCO30FWT

Nxemëse elektrike 2000/1250/750W, me kohemates.

1.995 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
NE-HM021
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: WIFIFNH10CBK
Nxenese, Pajisje të Mençura, Gri, WiFI, 1200/2000 W
5.544 den
Më shumë
Dërgesa Falas
w

 

 

Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.