Политика на испорака

Print this pageseparatorSmaller textspacertextp

Почитувани корисници Ви благодариме за посетата на нашата веб страна.

Ви го приложуваме начинот на испорака кој го нуди Логинг Електроникс.

Со цел Вашите нарачки да стигнат безбедно склучивме договор со неколку реномирани компании за испорака на пратки во нашата земја. На овој начин нудиме избор за испорака кој одговара на поставените услови и можности.

ДОСТАПНИ НАЧИНИ НА ИСПОРАКА:

 • DHL – Реномирана компанија за експресна испорака на пратки во Македонија и надвор од Македонијa.
  Приоритет: меѓународна испорака
   
 • TNT – Реномирана компанија за експресна испорака на пратки надвор од Македонијa.
  Приоритет: меѓународна испорака
   
 • KУРИР – Лиценцирана компанија за испорака на пратки во внатрешниот сообраќaj.
  Приоритет: испорака низ Македонија
   
 • ЕМЅ-БРЗА ПОШТА – Сервис што го следи забрзувањето на светот и овозможува испораки до секоја точка од планетата за најкус можен рок.
  Приоритет: меѓународна и испорака низ Македонија
 • КOEX - Професионална компанија, специјализирана за испорака на пратки во Косово, од врата до врата, 24h.
  Приоритет: испорака низ Косово

Цени за испорака:

Тековниот ценовник за испорака на Вашите пратки е:

со Курир За испорака во:
за тежини: Скопје Македонија
(0÷1)kg 80.00 ден. 110.00 ден.
(1.01÷5)kg 110.00 ден. 110.00 ден.
(5.01÷30)kg 180.00 ден.  
(5.01÷10)kg   110.00 ден.
(10.01÷20)kg   160.00 ден..
(20.01÷30)kg   180.00 ден.
(30.01÷40)kg   200.00 ден.

 

со DHL За испорака во:
за тежини: Македонија Глобално, цел свет
(0÷5)kg 250.00 ден  
(5.01÷15)kg 370.00 ден  
(15.01÷30)kg 530.00 ден  
(0÷2)kg   25.00 EUR
(2.01÷2.5)kg   26.50 EUR
+ add 0.5kg   + 1.50 EUR

 

со TNT За испорака во
за тежини: Глобално, цел свет
(0÷2)kg 20.00 EUR
(2.01÷2.5)kg 21.50 EUR
+ add 0.5kg +1.50 EUR

 

со КОЕХ За испорака во
за тежини: Косово
(0÷1)kg 3.00 EUR
(1.01÷5)kg 3.50 EUR
(5.01÷10)kg 4.50 EUR
(10.01÷20)kg 6.00 EUR
(20.01÷30)kg 8.00 EUR
...

 

Испорака на пратките ќе биде извршена на адреса која Вие ја имате наведено како адреса на испорака. Затоа, внесете точна и потполна адреса вклучително и поштенскиот код на Вашата адреса! Логинг Електроникс не одговара за грешките кои би настанале заради непотполна адреса внесена од Ваша страна, трошоците направени по овој основ се на Ваша сметка.

Испорака на пратката ќе биде извршена во најбрз можен рок, вообичаено во наредните 24h од превземањето на пратката од страна на добавувачот. Доколку направите нарачка во Сабота после 16h истата ќе Ви биде испорачана во рок од 72 часа. а доколку нарачката е направена во Сабота пред 16h истата ќе биде испорачана во рок од 48 часа. Откако ќе Ви биде доставена Ваша должност е да ги потпишете потребните документи кои ќе Ви ги достави добавувачот. Со тоа потврдувате дека пратката е примена од Ваша страна.

Доколку има доцнење на испораката Логинг Електроникс не сноси никаква одговорност доколку доцнењето е предизвикано од страна на компанијата која е ангажирана за извршување на испораката.

Во случај, кога купувачот не е дома и не е достапен за исполнување на порачката во договорениот термин и на наведената адреса, или нема обезбеден пристап и услови за предавање на производот во тој рок, Логинг Електроникс се ослободува од обврската да ги испорача производите наведени во порачката. Логинг Електроникс превзема обврска навремено да Ве извести доколку не е во можност да се реализира испораката на Вашата нарачка на телефонскиот број кој е оставен како телефон за контакт.

Услови за квалификувана нарачка за Бесплатна испорака

Врз основа на вредноста на Вашата кошничка може да добиете одредени попусти во вид на бесплатна испорака на Вашата нарачка за кои навремено ќе бидете известени. Тековните услови за квалификувана нарачка за Бесплатна испорака се:

1. за Македонија и Скопје:

Скопје Вредност на кошничка > од:
за тежини: испорака со Курир: испорака со DHL:
(0÷1)kg 800.00 ден.  
(1.01÷5)kg 1,100.00 ден.  
(5.01÷30)kg 1,800.00 ден.  
(0÷5)kg   2,500.00 ден.
(5.01÷15)kg   3,700.00 ден.
(15.01÷30)kg   5,300.00 ден.

 

Македонија Вредност на кошничка > од:
за тежини: испорака со Курир: испорака со DHL:
(0÷1)kg 1,100.00 ден.  
(1.01÷5)kg 1,100.00 ден.  
(5.01÷10)kg 1,100.00 ден.  
(10.01÷20)kg 1,600.00 ден.  
(20.01÷30)kg 1,800.00 ден.  
(30.01÷40)kg 2,000.00 ден.  
(0÷5)kg   2,500.00 ден.
(5.01÷15)kg   3,700.00 ден.
(15.01÷30)kg   5,300.00 ден.

 

* пр. квалификувана нарачка за Бесплатна испорака низ Македонија е: ако кошничката има вредност 1,300.00ден и тежината на пратката е 0.9kg

2. Глобално низ цел свет (без Македонија и Косово):

Глобално Вредност на кошничка > од:
за тежини: испорака со DHL: испорака со TNT:
(0÷2)kg 250.00 EUR 200.00 EUR
(2.01÷2.5)kg 265.00 EUR 215.00 EUR
(2.51÷3)kg 280.00 EUR 230.00 EUR

 

* пр. за квалификувана нарачка за Бесплатна испорака  низ светот со TNT: ако кошничката има вредност 205.00eur и тежината на пратката е 1.7kg

3. за Косово:

Глобално Вредност на кошничка > од:
за тежини: испорака со KOEX:
(0÷1)kg 30.00 EUR
(1.01÷5)kg 35.00 EUR
(5.01÷10)kg 45.00 EUR
(10.01÷20)kg 60.00 EUR

 

* пр. квалификувана нарачка за Бесплатна испорака низ Косово е: ако кошничката има вредност 31.00eur и тежината на пратката е 0.9kg

Цени и корекции на цени

Цените се согласно нашиот тековен договор со компаниите. Логинг Електроникс го задржува правото за нивна промена и се оградува од грешки во цените кои се ненамерно направени.

*Информациите содржани во оваа Политика се предмет на промена од време на време, без претходна најава.

Фокус кон купувачот Сакаме да се осигурaме дека корисникот е во центарот на вниманието.   Бесплатна техничка поддршкаАко нешто тргне наопаку, ние сме тука, подготвени да Ви помогнеме!   Најширок избор Преглед на сите брендови, вклучувајќи Fluke, Mikroelektronika, Knipex, Logitech...   Погодност Флексибилни опции, вклучувајќи го превозот до домот при испорака.

 

 

За нас

 

Производи
Мултимедија Електронски Компоненти Мерна опрема
Политики 

 

Електронски билтен 
Бидете информирани за новитети и добивајте купони за попусти!
© 2013-2022 Loging Electronics. All rights reserved.