Instrumente Laboratorike

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 13
PO SCOPE/M1-KIT
Informata të shpejta
(0)

Aksesore per osciloskop, 1MHz, i kombinuar me analizues spektri, analizues logjik dhe regjistrues, PO SCOPE/M1-KIT.

11.395 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GSP-9330
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GSP-9330
Analizator i Spektrit, Analog, 9 kHz - 3 GHz
453.346 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GSP-9300B
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GSP-9300B
Analizator i Spektrit, Analog, 9 kHz - 3 GHz
271.975 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GSP-730
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GSP-730

Analizator i spektrit me gamë të frekuences 9kHz-3GHz.

73.703 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SSA3032X
Informata të shpejta
(0)

Analizues i spektrit ,Analog, 9 kHz - 3.2 GHz.

188.453 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SSA3075X-R
Informata të shpejta
(0)

Analizues i spektrit ,Analog, 9 kHz - 7.5 GHz, ne kohe reale.

720.973 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SSA3032X-R
Informata të shpejta
(0)

Analizues i spektrit, Analog, 9 kHz - 3.2 GHz, ne kohe reale.

315.994 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SSA3050X-R
Informata të shpejta
(0)

Analizues i spektrit, Analog, 9 kHz - 5 GHz, ne kohe reale.

592.835 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SSA3015X+
Informata të shpejta
(0)

Analizues i spektrit, Analog, 9 kHz - 1.5 GHz.

100.268 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
SIG. SSA3021X
Informata të shpejta
(0)

Analizues i spektrit, Analog, 9 kHz - 2.1 GHz.

108.367 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDM-8255A
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDM-8255A
Bench-Top Multimeter, 5.5 Digit, Laboratory Use, Field Use
60.595 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
INSTEK GDM-8351
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: GDM-8351
Bench-Top Multimeter, Precision, 5.5 Digit, Laboratory Use, Field Use
39.160 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P4090
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 4090
Bench Multimeter, 4.5 Digit, True-RMS, Laboratory Use, Field Use, Battery Power
21.882 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P6130
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6130

Bench Top Power Supply, 1 Channel, 15 V-AC/DC, 10 A, Laboratory

23.442 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P6125
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 6125

Bench Top Power Supply, 1 Channel, 15 V-AC/DC, 5 A, Laboratory

18.401 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.