Valixhe dhe çanta

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
FLUKE C550
Informata të shpejta
(0)
Cante, Мultimetra, 333 x 513 x 231 mm, E zezë, E verdhe, Fluke
14.176 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P7265
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 7265
Cante per Instrument, Aluminium, 390 x 280 x 100 mm, Argjend
2.971 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P7305
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 7305
Cante per Instrument, Aluminium, 405 x 330 x 150 mm, e Zeze
3.567 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P7255
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 7255
Cante per Instrument, Aluminium, 295 x 195 x 70 mm, Argjend
2.375 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P7270
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 7270
Cante per Instrument, Aluminium, 500 x 350 x 12 mm, Argjend
3.965 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P7300
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 7300
Cante per Instrument, Aluminium, 320 x 250 x 15 mm, e Zeze
2.971 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
PKT-P7250
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 7250
Cante per Instrument, Aluminium, 298 x 70 x 90 mm, Argjend
2.099 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P7260
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 7260
Cante per Instrument, Aluminium, 370 x 230 x 80 mm, Argjend
2.673 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
PKT-P7310
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: P 7310
Cante per Instrument, Aluminium, 460 x 330 x 150 mm, e Zeze
3.965 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RND 550-00076
Informata të shpejta
(0)
Cante per Instrument, Plastik, 240 x 200 x 48 mm, e Zeze
390 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RND 550-00077
Informata të shpejta
(0)
Cante per Instrument, Plastik, 280 x 240 x 77 mm, e Zeze
585 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RND 550-00080
Informata të shpejta
(0)
Cante per Instrument, Plastik, 260 x 210 x 44 mm, e Zeze
525 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE C800
Informata të shpejta
(0)
I fortë, Çantë, Plastikë, 230 x 385x 115 mm, E zezë, Gri, Pajisje Matëse, Fluke
5.816 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
FLUKE C101
Informata të shpejta
(0)
I fortë, Çantë, Plastikë, 305x360x105 mm, E zezë, E verdhe, Pajisje Matëse, Fluke
6.979 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
RND 550-00088
Informata të shpejta
(0)

Carrying Case Hard, Waterproof, Plastic, 428 x 555 x 211 mm, Black

8.933 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.