Sinjalizimi dhe Automatizimi

Paraqit
E klasifikuar nga:
Produktet për faqe:
Faqe 1 од 3
WERMA 64731075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 647.310.75

Aksesor per pranim te sinjalit, i verdhe, 24V, 70mm.

2.923 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
WERMA 64711075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 647.110.75

Aksesor per pranim te sinjalit, i kuq, 24V, 70mm.

2.923 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
WERMA 86000016
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 860.000.16

Telekomande per aksesor per pranim te sinjalit, 2-butonesh, 868MHz.

19.613 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
WERMA 64721075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 647.210.75

Aksesor per pranim te sinjalit, i gjelbert, 24V, 70mm.

2.923 den
Më shumë
DërgesaFalas>30€
w
WERMA 64420075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 644.200.75

Akesor per pranim te sinjalit, i gjelbert, 24V, 70 mm

3.103 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA 84010000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 840.100.00

Akesor per pranim te sinjalit, i kuq, 12-230 VAC/DC, 70 mm.

1.529 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA 84020000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 840.200.00

Aksesor per pranim te sinjalit, i gjelbert, 12-230 VAC/DC, 70mm.

1.529 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA 84008500
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 840.085.00

Aksesor per pranim te sinjalit, element fundor, i zi, 70mm.

2.011 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA 84030000
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 840.300.00

Aksesor per pranim te sinjalit, i verdhe, 12-230 VAC/DC, 70mm.

1.529 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-84411855
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 84411855

Bazer, 85dB, ton te vazhdueshem pulesore, 24V, AC/DC.

3.689 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA-64580075
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64580075

Bazer, 85 dB, ton te vazhdueshem pulesore, 24V, AC/DC.

3.266 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS71/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64924005
LED Drite Sinjalizuese, R / Y / G, 24 V, 70 mm
13.237 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS40/D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 63930101
LED Drite Sinjalizuese, R / Y / G, 24 V, 40 mm
10.538 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS72/C
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64900002
LED Drite Sinjalizuese, R / Y / G, 24 V, 70 mm
12.706 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
WERMA KS72-2/D
Informata të shpejta
(0)
MFR Part No: 64900102
LED Drite Sinjalizuese, R / Y / G, 24 V, 70 mm
13.600 den
Më shumë
Pritet (fute në shportë që t'a dijsh kur arrinë)
w
Fokusimi është në konsumatorinDuam të sigurohemi që konsumatori të jetë në qender të vëmendjes.   Mbështetje teknike pa pagesëNëse diqka nuk shkon siq duhet, ne do të gatshëm me dëshirë të ju ndihmomjë!   Zgjedhje e madhe ne ju ofrojm te gjitha brendet botrore, duke përfshire Fluke, Mikroelektronika, Knipex dhe Logitech.   Dergese Opsione fleksibile, duke përfshirë edhe transportin deri tek dera.